Kom in actie

Het moderne leven heeft ons veel goeds gebracht. Jammer dat ons lichaam niet is afgesteld op een leven zonder beweging. Gemaakt om te sjouwen en te sjorren kan ons lichaam vastlopen als een motor die niet wordt gebruikt. Kom in beweging! Jaag met je groep over het Obstacle Parcours, bouw samen een vlot of kom weer in balans met een flow van yogahoudingen.

Obstacle parcours

Jaag met je groep over het Obstacle Parcours van Netl de Wildste Tuin. Je zult elkaar moeten helpen bij sommige obstakels. Tijdens de route kom je obstakels tegen waaronder:

  • Apenhang / Catcrawl
  • Indianenbrug
  • Monkeybar
  • Enter Challenge (met een touw een steile muur beklimmen)
  • Rietchallenge door het water

De trainer zal het parcours starten met een geschikte warming up en de benodigde obstacle technieken bespreken met de groep. Hij zal jullie begeleiden over het parcours, aanwijzingen geven en samen met jullie werken aan teambuilding en aan de teamspirit. Na de training hebben jullie de rest van de dag de tijd om zelf aan de slag te gaan of te ontspannen op het terras.

Groepen < 15 personen € 11,01 p.p. excl. BTW
Groepen > 15 personen die een vergadering, feest of partij bij Netl hebben, geldt een gereduceerd tarief van € 7,34 p.p. excl. BTW
Activiteit boeken »

Dragon Yoga Workshop

Bij een goede samenwerking wordt het beste in je medewerkers naar boven gehaald. In deze workshop met balans en samenwerking komen er twee soorten draken voorbij.

De fysieke draak, “de dragon” is een yoga houding die het heupgebied opent. Naast deze fysieke houding heb je ook je eigen mentale “dragons”; terugkerende gedachtepatronen, meningen, overtuigingen die invloed hebben op veel momenten in ons leven en ook op de werkvloer.

In deze workshop ga je door middel van de yoga practice langs de verschillende variaties van de dragon, terwijl je je eigen mentale draken kunt observeren. Dit is een innerlijk proces, je houdt dit voor jezelf als inzicht en wordt niet besproken in de groep. Je begint actief met een flow van yogahoudingen, duo oefeningen waarin je gaat samenwerken in balanshoudingen en we eindigen met zachte rustige poses (yin) die overgaan naar een diepe ontspanning.

1,5 uur – Vanaf 10 personen € 11,93 p.p. excl. BTW
Workshop boeken »
Yoga2
Wandeling-bamboe-Netl-300

Blue Zone wandeling

Ga op pad met onze steward voor een stevige hike of ontspannen wandeling door de Wildste Tuin. Onderweg gaan we schaapjes tellen, door de bamboejungle struinen, botsen we op kunst en cultuur en krijg je meer te horen over Netl en over Blue Zones: gebieden in de wereld met stokoude vitale burgers.

Gids (max. 25 pers. per gids) € 68,25 excl. BTW per uur
Een gids boeken »

Authentic Haka Experience

Haka is de traditionele krijgersdans van de Maori. Van oorsprong ingezet om een band te creëren tussen strijders en mentaal voor te bereiden op een belangrijke gebeurtenis. Tegenwoordig nog steeds ingezet in Nieuw Zeeland bij eervolle ceremonies en belangrijke gebeurtenissen. De Authentic Haka Experience brengt aloude tradities met een moderne twist, meestal gegeven door oorspronkelijke Nieuw Zeelanders.

Haka workshops zijn voor iedereen die met een groep mensen een energieke, verbindende en originele workshop wil organiseren. Wil je je groep een indrukwekkende ervaring meegeven, look no further!

The Power Experience | 20-30 minuten | 30 – 10000 personen | €17,50 p.p. excl. btw
Een echte energizer, iedereen is in korte tijd alert en vol energie! Ideaal tussendoor bij een vergadering of als aftrap van je evenement.

The Introduction Experience | 60 minuten | 10 – 250 personen | €23,00 p.p. excl. btw
Een fantastische manier om Haka voor het eerst te beleven! Een workshop vol energie, kracht, team spirit, creativiteit en uitdaging.

The Authentic Experience | 120 minuten | 10 – 50 personen | €39,50 p.p. excl. btw
De optimale team buildings activiteit! Je team zal een eigen Haka bedenken en neerzetten, gebruik makend van belangrijke pijlers binnen jullie bedrijf. Teamwork, creativiteit en communicatie worden ten volle ingezet.

Experience boeken »
Haka Workshop