Samen creatief ontspannen

Laat creativiteit en inspiratie door het team stromen en ga ontspannen met elkaar aan de slag.

Swingo livemuziek bingo

SWINGO! is de swingende muzikale variant op de Bingo. In plaats van het draaien van cijfers, worden er nu korte fragmenten van allerlei bekende liedjes live gespeeld door “de SfeerMakers”. Een geweldige muzikale teambuildingactiviteit of als interactieve onderbreking van een personeelsborrel of seminar.

1,5 uur – Vanaf 20 personen € 825,69 excl. BTW
Activiteit boeken »
swingo

De Wildste Pop Quiz

Test de muziekkennis van jou en je team door mee te doen met ‘De Wildste Popquiz’! Een digitale, interactieve quiz inclusief beeld- en geluidsfragmenten met een keur aan vragen over de muziekgeschiedenis. Je kunt deelnemen met je eigen smartphone. De stand wordt realtime bijgehouden waardoor de spanning, over wie aan kop gaat, stijgt tot grote hoogte na elke vraag. Boek nu De Wildste Popquiz!

1 uur – 10,55 p.p. excl. btw

Activiteit boeken »

Zangworkshop/ workshop close harmony

Een zangworkshop wordt door de deelnemers vrijwel altijd als verrassend energiek en bindend beleefd. De workshop start met body-percussie, geluid maken op het lijf als warming-up en leer de groep in korte tijd een aantal eenvoudige meerstemmige liedjes aan, met een snel klankresultaat. Dit geeft zoveel vertrouwen, dat het van te voren vaak gevoelde ongemak verdwijnt. Met een paar zinnen uit het publiek improviseert de zangdocente een kort bedrijfslied voor de afsluiting.

Gelegenheid: team-/ manager dag, feest
Maximaal aantal personen: onbeperkt
Duur: minimaal 1 ½ tot maximaal 5 uur

Prijs per workshopleider per dagdeel: 575 excl. btw
Activiteit boeken »

Improvisatie-comedy

Een zangworkshop wordt door de deelnemers vrijwel altijd als verrassend energiek en bindend beleefd. De workshop start met body-percussie, geluid maken op het lijf als warming-up en leer de groep in korte tijd een aantal eenvoudige meerstemmige liedjes aan, met een snel klankresultaat. Dit geeft zoveel vertrouwen, dat het van te voren vaak gevoelde ongemak verdwijnt. Met een paar zinnen uit het publiek improviseert de zangdocente een kort bedrijfslied voor de afsluiting.Een geïmproviseerde voorstelling, ondersteund door een pianist, altijd gekoppeld aan de inhoud van de bijeenkomst. Niet alleen verhaallijn, spel en tekst, maar ook liedjes: liedteksten en melodieën worden ter plekke bedacht en uitgevoerd. Het publiek wordt om input gevraagd. Hierdoor draagt de voorstelling aan bij de sfeer, door deze positief te laden, op milde wijze te confronteren of te zorgen dat droge programma-inhoud beklijft.
Improvisatie-comedy kan op meerdere plekken in het programma worden ingezet: bijvoorbeeld als startup, maar ook tussentijds dingen samen te vatten, of in beeld te brengen en als afsluiting.

Gelegenheid: congres, training, overleg, seminar, transitietrajecten, teamdag
Maximaal aantal personen: onbeperkt
Duur: naar wens minimaal 10 minuten maximaal 45 minuten
Aantal artiesten: 1 pianist en 2 acteurs

Prijs 1 dagdeel aanwezig: 1850,- excl. btw
Prijs 2 dagdelen aanwezig: 3100,- excl. btw
Activiteit boeken »

Storytelling

Een mooi, sferisch begin of einde van een programma kan het vertellen van een verhaal zijn.
Verhalen vertellen is de oudste vorm van theater. Een verhaal lift het publiek van zijn stoel en neemt het mee naar een andere plek, een andere tijd.
Je kunt kiezen voor een bestaande vertelling, of op maat geschreven zijn, dat qua sfeer, thematiek en beleving aansluit bij het thema van de dag.

Gelegenheid: overleg, congres, seminar, feest
Maximaal aantal personen: onbeperkt
Duur: naar wens minimaal 10 minuten maximaal 45 minuten

Uitvoering zonder muziek: 425,- excl. btw
Uitvoering met muziek: 800,- excl. btw
Activiteit boeken »

Storytelling workshop teams en/of management

Tijdens deze workshop wordt het schrijven van een verhaal en het performen als verteller geoefend. De organisatie kan uit verschillende verhaalthema’s kiezen:

  • Corporate story: wat staat symbool voor de organisatie en de missie en welke eigen rol is daarbinnen.
  • De Reis: het proces omschreven als een reis, de rollen in het verhaal, het start en eindpunt en het ‘waar staan we’.
  • Een thema op maat.

Aan het eind worden alle verhalen gepresenteerd. Zo ziet men van elkaar hoe men tegen de organisatie en tegen de eigen rol aankijkt. Inspirerend en inzichtgevend voor tijdens een teamdag.

Gelegenheid: team-/  manager dag, feest, seminar
Maximaal aantal personen: onbeperkt
Duur: minimaal 1 ½ uur tot maximaal 5 uur.

Prijs per workshopleider per dagdeel: 525,- excl. btw
Activiteit boeken »

Muzikale Wrap-up

Een muzikale wrap-up geeft aan het einde van een programma een muzikale samenvatting van de dag, die ter plekke geschreven wordt. Dit wordt gedaan in de vorm van een lied. Twee schrijvers/ muzikanten voeren voorafgaand aan de dag een gesprek met de organisatie om kennis te maken en info over en context van de bijeenkomst te ontdekken. Tijdens de dag zijn ze aanwezig om alle input van de dag een half uur van te voren te verwerken in een lied.

Gelegenheid: congres, training, overleg, seminar, transitietrajecten, teamdag
Maximaal aantal personen: onbeperkt
Duur: naar wens minimaal 10 minuten maximaal 45 minuten
Aantal artiesten: 1 pianist en 2 acteurs

Vanaf 1595,- excl. btw voor 1 dagdeel
Prijs 2 dagdelen aanwezig: 2595,- excl. btw
Activiteit boeken »