Kom in balans

Vitale en veerkrachtige medewerkers maken het verschil voor een organisatie.
Onze trainers hebben ‘tools’ om de fysieke, mentale en emotionele balans van jouw team te versterken.

Vitaliteit en leefstijltraining

igofit-vitaliteit

Jouw mensen maken het bedrijf, ze zijn doorslaggevend voor succes. Vitale medewerkers zorgen voor een vitaal bedrijf. Om organisaties daarbij te helpen, slaan IGOFIT leefstijl- en vitaliteit coaching en NETL de Wildste Tuin nu de handen ineen.

De ambitie van NETL om een Blue Zone te vormen (een plek waar mensen langer, gezonder en gelukkiger leven) sluit goed aan bij de visie van IGOFIT: ‘Een vitaal, gezond en actief leven, waarbij een duurzame balans tussen lichaam en geest centraal staat.’

Elke organisatie heeft een unieke wens en daarom wordt de training ook altijd op maat gemaakt na een interview door een IGOFIT expert. Deze aanpak draagt bij aan organisatiedoelstellingen op het gebied van gezondheid, verzuim en medewerkerstevredenheid. Zowel voor kleine en grote organisaties.

Informeer naar de mogelijkheden »

Nature Quest

Bezinning & natuurbeleving als bedrijfstraining of dag voor familie/vrienden. Een 8 uurs Quest is geïnspireerd door de Vision Quest, een ritueel dat in verschillende culturen al eeuwenlang wordt gepraktiseerd als overgangsritueel. Gedurende een 8 uurs Quest gaat iemand één dag alleen de natuur in om te bezinnen op persoonlijke levensvragen en/of thema’s. Iemand neemt daarbij bewust afstand van vaste patronen, zoals eten, boeken en schrijfmaterialen. Naast alles wat nodig is om warm en droog te blijven nemen deelnemers alleen water mee. Het proces voorafgaand en na de Quest wordt met de groep gedaan.

8 uur – 7-21 personen, € 1376,15 excl. BTW
Grotere groepen prijs op aanvraag
Activiteit boeken »
Nature-Quest

Blue Zone wandeling

Ga op pad met onze steward voor een stevige hike of ontspannen wandeling door de Wildste Tuin. Onderweg gaan we schaapjes tellen, door de bamboejungle struinen, botsen we op kunst en cultuur en krijg je meer te horen over Netl en over Blue Zones: gebieden in de wereld met stokoude vitale burgers.

Gids (max. 25 pers. per gids) € 68,25 excl. BTW per uur
Een gids boeken »

iPhone Fotografieworkshop

Na een introductie door fotograaf Pim gaan jullie aan het werk met jullie eigen mobiel. Leer vanuit verschillende standpunten kijken en verruim je blik. Vaardigheden die ook op een organisatie en binnen een team veel invloed op samenwerking hebben. Natuurlijk ontvang je ook praktische tips over het fotograferen met je telefoon.
Pim van der Maden is professioneel fotograaf sinds 1988 en gespecialiseerd in florale fotografie, landschappen en mensen. Hij heeft jarenlange ervaring in het geven van workshops fotografie in binnen- en buitenland voor professionals en amateurs en staat bekend om zijn gepassioneerde en enthousiaste wijze van lesgeven.

Max 25 personen

2 uur – € 395,- excl. btw
Fotografieworkshop boeken »