Zonovergoten gerechten voor een goed leven

Al gehoord van ‘Blue Zones’? Het zijn gebieden in de wereld waar bewoners in goede gezondheid uitzonderlijk oud worden. Hun geheime toverformule? Gemeenschapszin, opstaan met een doel (Ikigai), natuurlijk bewegen – zoals wandelen, tuinieren en fietsen, gezond eten, én – wel zo makkelijk, de omgeving het werk laten doen.

Bij het samenstellen van het menu hebben onze koks zich daarom laten inspireren door de keuken in zonovergoten Blue zones als Okinawa in Japan, Ikeria in Griekenland en Loma Linda in Californië. Daarbij serveren we veel groente met weinig brood, aardappels, frieten, pasta of rijst bij de gerechten. Vraag er om, indien gewenst, want het is lekker en gezond mits met mate… Tijdens een groepsuitje, teambuilding of groot feest verwen je jezelf en je personeel of gasten natuurlijk extra. Daarom vind je ook appeltaart, Heineken, oerfriet en bbq op de kaart.

Netl de Wildste Tuin verzorgt buffetten, lunches, ontbijt, BBQ’s en shared dinings voor groepen op reservering.

Informeer naar de mogelijkheden »

Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Menukaart

Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Restaurant en terras

Het strandpaviljoen is het populaire middelpunt van Netl, de Wildste Tuin. Gelegen op de bodem van de zee, aan zwemwater met duinen en bamboe ter beschutting. Het café-restaurant heeft naast het restaurant met houtkachel en een ruim terras ook een podiumzaal en koggezaal, speciaal geschikt voor groepen.

Groepen kunnen zich ook verzamelen in een Mongoolse Ger, Jungle Lodge en Mediterraans Terras. Sfeervolle buitenlocaties midden in de Wildste Tuin, waar Netl de catering verzorgt op locatie.

Meer weten »
Peter Euverman

Meer weten?

Samen met jou en onze partners hebben we de expertise en de faciliteiten om iedere bijeenkomst bijzonder te maken, zowel binnen als buiten.

 Neem contact op voor inspiratie en een vrijblijvende afspraak.

Peter Euverman
Hospitality Coördinator

Blue Zone. Lekker. Gezond.