Perfect voor jouw (bedrijfs)feest!

Het paviljoen heeft een multifunctionele podiumzaal voor presentaties, vergaderingen, yogasessies, bedrijfsfeesten én live optredens. Verscholen in de bamboe liggen een Mongoolse Ger en een Lodge, ideale locaties voor een groep om zich af te zonderen en te focussen. Het is ook mogelijk om het hele park, van 48 hectare (90 voetbalvelden), inclusief alle locaties af te huren. Voor een besloten festival.

De volledige organisatie van een feestavond kun je zelf in handen nemen of aan ons overlaten. Een spetterende liveband of dj, trendy shared dining, informele BBQ of een gevarieerd buffet.

Feest op maat

Elke feestavond kent een ander programma en je hebt ongetwijfeld specifieke wensen over de invulling. Wij gaan daarom graag met je in gesprek om te komen tot het gewenste resultaat.

Netl de Wildste Tuin is de thuisbasis voor Wildeburg, het hipste festival van Nederland. Succesfactoren? Een combinatie van fantastische bezoekers, uitstekende programmering, prachtige natuur en goede samenwerking. Ook jullie bedrijfsfestival wordt een succes. Overnachten kan op camping of in groepshotel. Onder andere Young Capital, Bever Sport, Uber en Deloitte gingen jullie voor.

Meer weten »
Abisko-exterieur

Een onvergetelijk verblijf

Congres, productintroductie, jubileum, topomzet of gewoon zin in een geweldig bedrijfsuitje? Dan is Netl de Wildste Tuin precies wat je zoekt. Trakteer je collega’s of relaties op een onvergetelijk verblijf midden in de natuur.

Blijven slapen kan op verschillende manieren. Zoals in de comfortabele groepshotels, in wielenwagens of avontuurlijke zeecontainers, of in jullie eigen campers, caravans of tenten. Zo nodig regelen wij dat.

Geef Netl cadeau!

Beloon en bedank je collega’s of relaties met een verblijf bij Netl de Wildste Tuin. Dit kan in de vorm van een volledig verzorgd event met de nadruk op vermaak en ontspanning of door jouw medewerker of relatie een cadeaubon te geven voor een verblijf bij Netl.

Meer weten »
DeWildsteTuin

Spetterend. Bijzonder. Ontspannen.